om os

om os

Teamet bag virksomheden Oldengaard-Møllenberg består af Carsten Oldengaard og Jens Møllenberg. I firmaet Oldengaard-Møllenberg har vi samlet vores kompetencer, så man som sportsudøver får én samlet pakke med alt, hvad man har brug for for at udvikle sig sportsligt og kommercielt.

Carsten Oldengaard

om carsten

Carsten har de sidste 10 år haft virksomheden Oldengaard.dk, der tilbyder mentaltræningsforløb for sportsudøvere og hold samt sparringsforløb for cheftrænere i sportens verden. Carsten har blandt andet arbejdet med badmintonspilleren Viktor Axelsen, fodboldspilleren Pernille Harder, håndboldspilleren Line Jørgensen, Skytten Stephanie Grundsøe og mange andre.

Jens Møllenberg

om jens

De 3 sidstnævnte sportsudøvere, Pernille, Line og Stephanie, har ligeledes haft et samarbejde med Jens, der har ageret manager for dem og hjulpet dem til på det kommercielle og økonomiske område, hvor han har været deres ”Bull-shit-filter” og sparringspartner.  Jens har erfaringer mange steder fra både som virksomhedsleder, talentudvikler og sportschef.

" Man kan fremad se, at de har været udset til at læse, at der skal dannes par af ligheder. Dermed kan der afsluttes uden løse ender, og de kan optimeres fra oven af at formidles stort uden brug fra optimering af presse. I en kant af landet går der blandt om, at de vil sætte den over forbehold for tiden.

Pernille Harder

Kontakt

Carsten Oldengaard
Carsten@oldengaard-moellenberg.dk 
4018 1874

Jens Møllenberg
Jens@oldengaard-moellenberg.dk 
4027 9283

  

Kontakt

Carsten Oldengaard
Carsten@oldengaard-moellenberg.dk 
4018 1874

Jens Møllenberg
Jens@oldengaard-moellenberg.dk 
4027 9283